Yoga | Ontspan Volledig

Start niveau | 60 minuten per aflevering
Last van stijve spieren? Gun je lijf een flinke dosis rust met een yogales van Jeannette. Geen moeilijke oefeningen en vooral heerlijk ontspannen.

60 minuten per aflevering

1 nieuwe aflevering per week

Wat gaan we doen?

Ben jij klaar voor een soepel en lenig lijf? Doe dan vooral mee met de ontspannende yogalessen van Jeannette. De lessen zijn toegankelijk en duren in dit programma 60 minuten zodat je lekker ontspant en tot rust komt.

De oefening worden duidelijk uitgelegd en in beeld gebracht en zijn voor iedereen eenvoudig om mee te doen.

Iedere les bestaat uit een ademhalingssessie, warming-up, een aantal oefeningen, cooling-down en een eindontspanning. Goed voor een dosis rust in je hoofd en klaar om heerlijk te ontspannen.
Het enige dat je nodig hebt is een matje of een zachte ondergrond. Je hebt geen ingewikkelde attributen nodig.

Doe je gezellig met me mee?

Voordelen programma

- Krijg weer soepele spieren
- Weer heerlijk ontspannen na elke les

Jouw expert

Hoi! Ik ben Jeannette de Jaeger. Al jaren geleden voelde ik de behoefte om lichaam en geest meer met elkaar te verbinden. Ik wilde meer dan alleen bewegen en vond mijn voldoening in yoga. Dat mondde uit in een grote passie. Ik volgde verschillende opleidingen tot yogadocente en sinds 10 jaar heb ik mijn eigen yogastudio. Ik neem je graag mee in deze mooie ontdekkingsreis van lichaam en geest.

Probeer VitaalPlus
7 dagen gratis

  • Overal online toegang
  • Gevarieerd programma aanbod
  • Live vragenrondes met onze experts