Over VitaalPlus

VitaalPlus werkt in principe met abonnementen. Dat kan per maand, per kwartaal of per jaar. Je krijgt elke week altijd 3 nieuwe trainingen van maximaal 30 minuten. Daarin komt alles aan bod dat nodig is om fit en vitaal te worden en vooral, te blijven. Onze personal trainer Jacques (gecertificeerd en zeer ervaren) gaat samen met een VitaalPlus-deelnemer voor de camera aan de slag. Jacques begint altijd met een simpele warming-up en vertelt ondertussen wat hij de komende 30 minuten gaat doen. Soms heeft hij daar wat eenvoudige hulpmiddelen bij nodig (bijvoorbeeld een stoel of een kussen). Dat geeft hij ruim van te voren op de VitaalPlus website aan.

De oefeningen worden in een rustig tempo uitgevoerd, een meelopend klokje in beeld laat zien hoe lang een oefening nog duurt. Je bepaalt zelf hoe snel of langzaam je een oefening uit wilt voeren. En foutjes maken mag! Even pauzeren ook. Dan zet je gewoon de video even stil. Zo kun je alles in je eigen tempo uitvoeren.

De oefeningen kun je bekijken op je mobiele telefoon, tablet of laptop. Maar je kunt ze ook via Apple TV of Google Chromecast naar je TV streamen. Op onze website vind je een heldere instructie. VitaalPlus is bezig met een eigen ‘dongel’ die het straks nog simpeler maakt om de trainingen op je eigen TV te bekijken.

Onze abonnementen

Bekijk alle mogelijkheden. Je hebt al een abonnement vanaf €5,95 per maand.

Bekijk onze abonnementen

Vragen?

Neem contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.