De start van VitaalPlus

Het verhaal van VitaalPlus begint aan de keukentafel van één van de oprichters: Martin Boomkens. Tijdens de eerste corona lockdown in 2020 zitten we aan de koffie om bij te praten. Jacques heeft al een tijdje een idee voor een online beweegplatform. Het eerste idee was overigens iets anders dan wat VitaalPlus vandaag de dag is.

Het idee is aanvankelijk om 60 plussers samen te brengen met een personal trainer die qua leeftijd en beleving goed past. Want, dachten wij, een te energieke en gespierde twintiger kan best intimiderend zijn. Uiteindelijk kwamen we er door onderzoek al snel achter dat de behoefte van 60 plussers anders is dan wij dachten.

Men wil genieten van het leven. Zoveel mogelijk. Bewegen en gezondheid zijn daarbij belangrijke thema’s, maar in een andere mate dan wij aanvankelijk dachten. En laten we eerlijk zijn. Zelf zijn we ook gek op mooie reizen, met de (klein)kinderen een dag op pad of een heerlijk wijntje na een mooie strandwandeling.

Onze missie

We zagen daarom al snel een behoefte die simpelweg nog niet bestond! Een online platform dat jou in staat stelt om optimaal te genieten. Onze missie is om jou te inspireren en te activeren om alles uit het leven te halen en dat zo lang mogelijk te kunnen blijven doen! Wat je doet en hoe je dat doet is helemaal aan jou.

Met al onze programma’s en producten stellen we jou in staat om volop van het leven te kunnen genieten.

Dat doen wij o.a. met onze beweeg- en ontspanningsprogramma’s, kennis-sessies met onze experts en inspiratie artikelen op onze website en sociale media. En natuurlijk moet iedereen mee kunnen doen. Dus zorgen we ervoor dat je geen ingewikkelde attributen nodig hebt en dat oefeningen niet moeilijk zijn om na te doen. Welkom bij VitaalPlus!

Lekker bewegen. Langer genieten.