Kort en Krachtig

Gemiddeld niveau | 10 minuten per aflevering
Een snel programma voor lekkere energie

10 minuten per aflevering

8 beschikbaar in het platform

Wat gaan we doen?

Met dit programma kun je met 10 minuten weer helemaal energiek zijn! Per video gaan we 10 minuten bewegen. Daarbij zorgen we dat volop in beweging komen zodat je je energiek voelt!

We starten met een warming-up, daarna volgt een ronde met gerichte conditie oefeningen en sluiten we af met rek- en strekoefeningen.

Alle oefeningen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat je ze eenvoudig kunt nadoen. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig. Alles dat je nodig hebt is een goed humeur en een handdoek. Na de les voel je je heerlijk energiek!

Doe je mee?

Voordelen programma

- Werk aan soepele spieren op jouw eigen niveau
- Programma's gegeven door ervaren- en deskundige experts

Jouw expert

Hoi, ik ben Jacques van Timmeren. Beweegexpert bij VitaalPlus. Ik ben al mijn hele leven werkzaam in de fitnessbranche. Vanuit mijn ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig te bewegen. Maar ook dat het vooral leuk en toegankelijk moet zijn. Die kennis en ervaring aangevuld met een flinke dosis passie en humor neem ik mee in mijn beweegprogramma’s. Beweeg je met mij mee?

Probeer VitaalPlus
7 dagen gratis

  • Overal online toegang
  • Gevarieerd programma aanbod
  • Live vragenrondes met onze experts