Beweeg in de Basis

Start niveau | 20 minuten per aflevering
Een goede basis om lekker in beweging te komen.

20 minuten per aflevering

2 nieuwe afleveringen per week

Wat gaan we doen?

Iedere week staan er drie nieuwe video's voor je klaar. Per video gaan we 20 minuten bewegen. Daarbij zorgen we dat iedere spiergroep in beweging komt.

We starten met een warming-up, daarna volgen twee rondes met gerichte oefeningen en we sluiten af met rek- en strekoefeningen.

Alle oefeningen worden duidelijk in beeld gebracht, zodat je ze eenvoudig kunt nadoen. Je hebt geen ingewikkelde apparaten nodig. Alles dat je nodig hebt is een goed humeur en een handdoek. Na de les voel je je heerlijk energiek en klaar voor de dag.

Doe je mee?

Voordelen programma

- Werk aan soepele spieren op jouw eigen niveau
- Programma's gegeven door ervaren- en deskundige experts

Jouw expert

Hoi, ik ben Jacques van Timmeren. Beweegexpert bij VitaalPlus. Ik ben al mijn hele leven werkzaam in de fitnessbranche. Vanuit mijn ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om regelmatig te bewegen. Maar ook dat het vooral leuk en toegankelijk moet zijn. Die kennis en ervaring aangevuld met een flinke dosis passie en humor neem ik mee in mijn beweegprogramma’s. Beweeg je met mij mee?

Probeer VitaalPlus
7 dagen gratis

  • Overal online toegang
  • Gevarieerd programma aanbod
  • Live vragenrondes met onze experts