€5,95

Per maand
Bij een jaarabonnement
25% korting

Meest gekozen!

Start abonnement

€6,95

Per maand
Bij een kwartaalabonnement
13% korting

Start abonnement

€7,95

Maandabonnement

Start abonnement

Wat maakt VitaalPlus uniek?

  • Werk aan je fitheid op jouw eigen niveau

  • Vanuit je eigen huiskamer of tuin

  • Werkt op elke mobiele telefoon, tablet of laptop

  • Drie keer per week een verse training van max. 30 minuten

  • Met ervaren en deskundige trainers

Bekijk abonnementen

Veel gestelde vragen

Zodra je een abonnement hebt afgesloten, krijg je van ons je inloggegevens in je mail toegestuurd. Daarmee kun je jezelf registreren en vervolgens inloggen op ‘mijn trainingen’. Dat kan vanaf PC, laptop, tablet of smartphone. Als je ingelogd bent, kom je bij jouw trainingen die je kunt starten wanneer jij dat wilt.

Zorg dat je genoeg ruimte hebt om op je plek te kunnen bewegen en op de grond te kunnen liggen. Ongeveer 2m x 2m is voldoende. Sport niet op een harde ondergrond, het gebruik van een fitnessmatje of dikke handdoek is wel zo prettig. Het verschilt per programma welke attributen nodig zijn maar bij de meeste trainingen heb je helemaal niks nodig.

Zorg in ieder geval voor een handdoek en een flesje water. Soms hebben we een simpele stoel nodig, liefst met leuningen. Ook kun je bij VitaalPlus de beschikking krijgen over een setje elastieken met handgrepen waarmee we een aantal oefeningen beter kunnen uitvoeren. Deze krijg je gratis bij een jaarabonnement.

VitaalPlus is op verschillende manieren aan te sluiten op je televisie. Hieronder vind je de mogelijkheden.

  1. HDMI-kabel. Verbindt je laptop d.m.v. een HDMI kabel met de televisie. De HDMI-poort is meestal te vinden aan de zijkant of achterzijde van de televisie. Ga vervolgens naar het HDMI-kanaal op je televisie en start de workout via je laptop. Ook kun je je smartphone direct verbinden met de TV. Er zijn kabels te koop die dat mogelijk maken. Zoek op Allekabels.nl naar de HDMI kabel die past bij jouw smartphone.
  2. Browser van de televisie. Beschik je over een Smart-TV? Dan is het veelal mogelijk om via de browser van je televisie naar VitaalPLus.nl te surfen, in te loggen en de training te starten.
  3. Apple TV. Verbind je iPad of iPhone met hetzelfde wifinetwerk als je Apple TV. Kies de training die je wilt doen. Druk op het vierkantje met het pijltje erin onder in je scherm. Druk vervolgens op het ‘Airplay’ icoon onder in je scherm en zend de training naar je Apple TV.

Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt. Je kunt de trainingen dus herhalen of op een later moment inhalen. Ook kun je ze stopzetten om even een pauze te nemen bijvoorbeeld.

Het programma is speciaal afgestemd op mensen vanaf 60 jaar. Maar hoe ouder je bent, des te voorzichtiger moet je zijn. Daarom kun je zelf het tempo en de intensiteit van de oefeningen bepalen. Ook kun je even pauzeren wanneer jij dat wilt. Heb je een blessure? En twijfel je of je bepaalde oefeningen wel kunt doen? Overleg dan eerst even met jouw arts of fysiotherapeut.

Spierpijn hoort erbij, zeker wanneer je een bepaalde tijd weinig of niet hebt gesport. Om spierpijn zoveel mogelijk te beperken is het van belang om de warming-up en cooling down te doen. Rust verder goed uit en drink voldoende water, zodat de spieren goed kunnen herstellen. Forceer niet.

De oefeningen waar VitaalPlus mee start, zijn basisoefeningen. Dat bouwen we uit naar intensiteit en spiergroepen. Ook gaan we komen met oefeningen die speciaal bedoeld zijn voor het versterken van de bekende zwakke plekken zoals de knie, rug en heup.

VitaalPlus heeft een eigen trainingsset die iedereen gratis thuis krijgt bij een jaarabonnement. Ook zullen we een webshop in gaan richten waar oa kleding, bidons, matjes, gewichtjes etc zijn te bestellen.

Je kunt kiezen voor een maandbetaling, een halfjaarbetaling of een jaarbetaling. Ons programma is zodanig ingericht dat het optimaal effectief is wanneer je voor een jaar met VitaalPlus in zee gaat. Kies dan zelf of je per maand, per halfjaar op per jaar wilt betalen. Wij zorgen voor een automatische incasso.

Als je een jaarprogramma kiest met eenmalige betaling, wordt er na dit jaar automatisch verlengd per maand. Kies je het jaarprogramma met een maandelijkse incasso, dan kun je dat na 12 maanden opzeggen. De betaling loopt anders door. Het flexibele abonnement is na drie maanden maandelijks opzegbaar, ook dit programma wordt automatisch verlengd per maand indien deze niet tussentijds wordt stopgezet.

We vinden het uiteraard jammer dat je niet meer met VitaalPlus wilt sporten. Opzeggen gaat makkelijk. Stuur een mail naar info@vitaalplus.nl en wij zorgen voor de rest. Houd rekening met een opzegtermijn van een maand. Dit gaat in nadat je het eerste jaar hebt afgerond.

We hopen dat je het leuk vond om bij ons te trainen en misschien tot de volgende keer?

Bekijk abonnementen